Stort tilbud lige nu på brevordnere og tilbudsmapper hos hammer hansen

Brevordnere finder du hos Hammer Hansen i både de klassiske og mere sprælske farver, og tilbudsmapper får du også i forskellige farver. Begge typer af mapper er på tilbud lige nu, så køb mange, og spar mange penge. Brevordnere finder du i flere forskellige farver og tykkelser, med og uden metal forstærkning. Tilbudsmapper får du i flere forskellige modeller, og du får kort levering hos virksomheden. Besøg Fyns ældste og bedste kontorforsyning i deres butik eller på deres hjemmeside.

Sorter kontorets dokumenter efter farve i brevordnere 

For mange kan det være en stor fordel at opbevare tilbud i én farve brevordner, igangværende ordrer i en anden og fakturaer i en tredje farve. Andre vælger at sortere kunderne, så hver kunde har sin egen farve brevordner. Endelig kan du vælge at bruge én farve brevordnere til årgangens bilag. Der findes også kontorer, hvor alle mapperne har samme farve, hvilket giver et roligt look. Uanset hvilken eller hvilke farver du foretrækker dine brevordnere i, kan du finde dem hos Hammer Hansen. Du kan også vælge brevordnere med og uden metalforstærkning samt tykke og tynde. De fleste brevordnere er forsynet med en praktisk ring, så de er nemme at tage ud af reolen, og de har to eller fire bøjler med en klemme, der holder dokumenterne fast. Hos Fyns bedste og ældste kontorforsyning får du kort levering uanset, hvilken slags brevordner du vælger. Se det store udvalg på hammerhansen.dk.

Brug tilbudsmapper til præsentation af projekter for din kunde

Sorte og hvide tilbudsmapper er altid brugbare, og du kan desuden udnytte tilbudsmappernes mange farver på flere måder. Hvis du ved, at én kundes farve er grøn, kan du præsentere projekter til denne kunde i grønne tilbudsmapper, og hvis en anden bruger rødt i logoet, kan du præsentere projekter til denne kunde i røde mapper. Du kan også altid præsentere dine projekter i din virksomheds egen farve. Se tilbudsmapper i mange farver på virksomhedens hjemmeside. Lige nu lever tilbudsmapper hos Hammer Hansen op til deres navn og er rent faktisk på tilbud. Måske har du ikke tænkt over det, men tilbudsmapper kan du få i forskellige modeller. De helt billige kender du, de består af en mappe og en hvid strimmel, hvor du kan skrive, hvad projektet handler om, hvem det er til, og hvem der har udført det. Du kan også vælge tilbudsmapper med en halv lomme til dit visitkort og en plastiklomme til forsiden. Endelig kan du vælge en model med klemme i ryggen. Gør brug af de nuværende tilbud, og få store rabatter ‒ bestil en stak lagerførte tilbudsmapper og brevordnere før klokken 14.00 i dag på www. hammerhansen.dk, og få dem leveret i morgen.