Smukke perler kan være vejen til en hyggelig eftermiddag med familien

Sommerferien kan være rigtig lang, hvis vejret ikke lige er med os. Så kan gode råd virke dyre, hvis man står med tre unger som keder sig, og hvor man ikke lige vil stikke en iPad i hånden på dem. Heldigvis findes der utallige hobbyprojekter, som man kan kaste sig ud i, her i sommermånederne, og alle andre måneder for den sags skyld.

Lav selv smykker – den helt store dille fra TikTok

Du har nok set når ungerne står og danser til mainstream sange på TikTok, og hvor hurtigt appen har vundet frem siden pandemien brød ud. Noget som er stort på TikTok er hjemmelavede smykker, og børn og unge som gør dem til en del af deres personlige stil.

Her kan glas perler være et eminent bud på en god eftermiddag med ungerne, hvor I kan skabe jeres helt egne smykker sammen. Dertil findes der selvfølgelig mange versioner af perler, som man kan benytte sig af. Dette kunne f.eks. være stenperler, ferskvandsperler eller krystalperler. Sidstnævnte er nok især til storesøster som mener du kender dig ud og ind, hvis hun får lov til at se dit horoskop.

Mange forskellige bud på smykker!

Smykker er jo ikke bare armbånd – det er også halskæder, øreringe, ringe, ankelkæde, taljekæder – hvad end din fantasi kan opstøve, kan du kreere med tråd og perler. Man kan købe perler på tråde, hvis man skal have gang i et større projekt, måske noget som også indebærer tekstiler eller andre designs.

Mest brugt er dog perler, som købes enkeltvis, så man kan skabe sit helt eget mønster til smykker eller andre projekter som indebærer perler. Der er ligeledes masser af gode tips og trick at finde på internettet, hvis man lige skal have trænet den kreative del af hjernen inden man kaster sig over perlerne.