Prøv den velsmagende chaplon julete og pasta mancini i høj kvalitet hos origreen

Selvom Origreen er kendt for deres te og forskellige teblandinger, så sælger de også meget mere end det. Selvfølgelig sælger de Chaplon julete, økologisk aroma te og mange andre te-varianter, men de sælger også Pasta Mancini, julechokolade, lakrids, kaffe, snacks og tilmed også olivenolie. De har dermed alt, du skal bruge for at skrue op for hyggestemningen eller skabe en helt særlig smagsoplevelse.

Kombiner lækker Chaplon julete og julechokolade fra Xocolatl

Når julen nærmer sig, så er der mange af os, der nyder at skrue op for julestemningen. Og hvorfor ikke gøre det med Chaplon julete og julechokolade fra Xocolatl? Det er to gode tilføjelser til hyggestunden, som kan få selv de mørke og kolde tider til at virke lidt rarere. Skal du have fat i julechokolade fra Xocolatl, kan du vælge blandt flere forskellige æsketyper med almindelig chokolade og mørk chokolade, som f.eks. kan have smag af cognac eller marcipanfyld. Skal du have Chaplon julete, kan du også her vælge blandt forskellige varianter, og særligt Origreens økologiske Chaplon julete og Chaplon vinter chai te er populære valg. Du kan ligeledes også få fingrene i økologisk Xmas Chaplon julete, som ikke bare er en almindelige te, men som faktisk er en urtete.

Lyder det som noget for dig? Så besøg webshoppen på www.origreen.dk, hvor du kan læse meget mere om de forskellige varianter af Chaplon julete – og selvfølgelig også deres julechokolader.

Du finder også den velsmagende Pasta Mancini på origreen.dk

Som sagt er udvalget af Chaplon julete og andre teblandinger langt fra det eneste, du finder, hvis du besøger den imponerende webshop. Der kan du eksempelvis også prøve en af de mange varianter fra Pasta Mancini, der fås både som penne, spaghetti, rigatoni, paccheri, fusilli, bucatini, sedani og tubetti. Men hvorfor vælge Pasta Mancini og en af disse mange pastavarianter? Først og fremmest så bliver Pasta Mancini brugt hos et væld af italienske restauranter og bliver ligeledes anvendt af en lang række Michelin-restauranter i Italien. Bare alene det må sige noget om den høje kvalitet.

En anden grund til, hvorfor man bør overveje at prøve det, er, at Pasta Mancini er en familieejet virksomhed, der går meget op i råvarer og kvalitet. Deres pastaer fremstilles nemlig af durumhvede og turanicum-hvede fra familiens egne marker. Disse marker bliver dyrket ud fra rotationsprincippet, således markerne og jorden ikke bliver udpint. Det er med til at give Pasta Mancini og deres mange produkter en god og kvalitetsfuld smag.

Hvis en eller flere af varianterne fra Pasta Mancini kunne friste, så kan du se hele det store udvalg på origreen.dk, hvor du finder både grove såvel som ikke-grove varianter.