Nyd en chesterfield lædersofa fra direkte import

Hos Direkte Import ligger de inde med stort udvalg af møbler. Klikker du ind på deres hjemmeside kan du finde møbler til både have og hus. Nogle af dem, de tilbyder til indendørs brug, er Chesterfield lædersofaer og gulvspejle. I en lædersofa fra Chesterfield kan du læne dig tilbage og nyde den ultimative komfort. Med et gulvspejl har du både et funktionelt og stilrent stykke interiør.

Chesterfield lædersofa fra Direkte Import – ren luksus

Er du på jagt efter den ultimative komfort? Så bør du overveje en Chesterfield lædersofa fra Direkte Import. Fra det altid flotte udvalg af lædersofaer udmærker Chesterfield sig på komfort. Det gør de i høj grad, fordi hynderne er polstrede med det bløde koldskum og andedun. Derudover er ryggen og siderne stoppet med koldskum og fiberfyld. Denne kombination giver den mest behagelige fornemmelse, når man læner sig tilbage i den. Chesterfield lædersofaen er ikke for hård, men den er heller ikke for blød – derimod har de ramt plet med balancen.

Takket være de dygtige eksperter bag designet, kan du altså få gavn af en lædersofa fra Chesterfield med en høj grad af luksus. For mange af Direkte Imports tilfredse kunder ligger det luksuriøse element særligt i, at sofaen er lavet af ægte læder. Foruden det ægte kvalitetslæder kan du få en Chesterfield lædersofa med hjul på benene, så den nemt kan flyttes.

I udvalget på www.direkteimport.dk er der mange forskellige Chesterfield lædersofaer at vælge mellem. Overvej om det skal være en trepersoners sofa eller en topersoners sofa. Skal det være i klassisk brunt læder? Eller vil du prøve en mere eventyrlysten farve? Se endelig deres store sortiment.

Gode grunde til at anskaffe sig et flot gulvspejl

Hvis du allerede er i gang med at købe en Chesterfield lædersofa, kan du lige så godt tage et gulvspejl med i samme ombæring. Det er der som minimum tre gode grunde til. Den første grund er, at gulvspejle fra Direkte Import er lavet i flotte og unikke design. Det vil helt utvivlsomt fremhæve det rum, som du vælger at placere det i. Hvor du placerer det, er selvfølgelig fuldstændig op til dig. De passer godt ind på badeværelser, og du kan få gulvspejle, der kan hænges op.

Men du kan også placere det på gulvet i stuen for at give rummet noget udfordring af sanserne. Endelig er der utroligt mange flotte og forskellige gulvspejle at vælge mellem på www.direkteimport.dk. De har spejle i New Yorker-stilen, i flere former og med forskellige rammer. Spørg dem meget gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge.