Kort vej til jobbet fa en e bike

Er du så heldig, at du bor en kort distance fra dit job og derfor kan gå til arbejde hver dag? Det er de færreste, der har den luksus – og ude på landet er det stort set kun landmænd, der ikke skal tænke på, om bilen/maskinen har nok diesel på tanken til at nå på ud arbejde (eller at nå til tankstationen). Men måske har du ikke lige meget lyst til at gå hver dag? Så kunne du skaffe en cykel eller en e-bike.

Bliv hjulpet af en eldreven motor

Det fede ved ebikes er, at selv hvis du er i dårlig kondition, kan du alligevel cykle halvstore distancer uden at gå kold, for den elektriske motor supplerer dine egne tramp på pedalerne. Blot skal du huske at sætte en e-bikes batteri til opladning, når den ikke er i brug, så du ved, at den altid har nok strøm til at kunne få dig til og fra dit job. Hvilke andre fortrin har en e-bike, der gør den værd at erhverve?

Slip for morgentrafikken

Fx er det rart at kunne slippe for den tunge morgentrafik inde i byerne – og det kan du netop, hvis du lader bilen blivende stående derhjemme og vælger at hoppe på en elcykel i stedet, da du så kan køre ad cykelstien, ligesom hvis det var en almindelig cykel, du brugte. Nogle elcykler kan du faktisk finde som foldecykler, du ganske nemt kan folde for at gøre dem nemmere at transportere i fx tog.

E-bikes forurener ikke

Så skulle det blive nødvendigt at tage kollektiv transport for at nå et sted hen, kan du bruge elcyklen lige efter, når du vælger en foldecykel. Og som noget sidste kan det ved e-bikes fremhæves, at de ligesom elbiler ikke har nogen udstødning, så de forurener ikke, når du kører rundt omkring på dem.