Køb kvalitets rednings veste fra baltic online her

Lige siden de begyndte at udvikle og producere redningsveste i slutningen af 70’erne, har sikkerhed været deres ledende princip. Alle BALTIC-produkter gennemgår omhyggelige interne testprocedurer, inden de indsendes til endelig CE-certificering. De tester ikke kun den bæreevne, der er nødvendig for at holde en person flydende, men de er også meget opmærksomme på kvaliteten af de anvendte materialer. Desuden nøjes de aldrig med at opfylde minimumskravene i teststandarden, men indbygger altid en ekstra god margin. Med en BALTIC redningsvest kan du være sikker på, at du får et produkt af højeste kvalitet og sikkerhed. Besøg hjemmesiden i dag og find gode redningsveste fra mærket baltic.

Slip for at gå på kompromis med redningsvest baltic

Hos BALTIC forstår de, at der ikke kan gås på kompromis, når det gælder din personlige sikkerhed. Derfor tilbyder de et bredt udvalg af redningsveste, der passer til ethvert behov. Fra oppustelige redningsveste til flydedragter og alt derimellem – de har alt, hvad du har brug for. Desuden sikrer deres 5-års garanti, at du kan være sikker på, at din redningsvest vil fungere, når du har mest brug for den. Så uanset om du sejler kajak, svømmer eller bare nyder en dag på vandet, så sørg for, at du er sikker med en BALTIC redningsvest.

Når du sejler i jolle eller kajak skal du altid have en simpel redningsvest på

Når du sejler i jolle eller kajak, skal du altid have en simpel redningsvest på. Det hjælper dig med at holde dig flydende, hvis du falder i vandet, og gør det lettere at svømme tilbage til jollen. I dårligt vejr eller hvis du ikke er en stærk svømmer, er det særlig vigtigt at bære en redningsvest. Husk, at det kun er lovpligtigt at have nok redningsveste om bord til alle personer, ikke at de skal bæres. Den rigtige vest til den rigtige situation kan redde dit liv. Hvis du ønsker at få de bedste redningsvest baltic, så besøg hjemmesiden her, hvor du finder alt det bedste til din næste sejltur.