Køb bombarda stænger og flåd hos nytgrej dk

Bombarda stænger og bombarda flåd er to ting, du skal bruge i forbindelse med bombarda fiskeri. Bombarda fiskeri er blot en måde at fiske på, hvor man fisker med flåd, der kan kastes langt væk, som mange fiskere bruger til at fange nogle lækre fisk. Det bruges til stang- og hjulfiskeri, som du måske kender, når du eksempelvis fisker ved en Put & Take-sø. Køb Bombarda stænger og bombarda flåd hos Nytgrej.dk.

Brug de populære bombarda stænger fra Nytgrej.dk

Bombarda stænger er lavet af letvægtsmaterialer såsom carbon, og de er designede til at kaste længere end almindelige fiskestænger. De er også meget stivere, hvilket gør det lettere at kaste længere. Til bombarda stænger bruger du som regel bombarda flåd, men du kan også bruge flue, Powerbait e.l.

Bombarda stænger er som sagt kendte for at være lette, men de er også stærke. Det giver dig en god oplevelse, men samtidig også en stabil balance, når du står inde på bredden og fanger fisk med en fiskestang til bombarda.

Hvad end du er lystfisker eller anser fiskeri som en sport, kan du bruge bombarda stænger stort set alle steder, hvor der er mulighed for at fange fisk. Det gælder ved Put & Take-søer, kyster, åer osv. Se mere om bombarda stænger på www.nytgrej.dk.

Med bombarda flåd er du godt udstyret til fisketuren

Bombarda flåd er lavet af forskellige materialer, såsom plast og metal, og det er designet til at kaste længere end almindelige flåd. De er også meget større end almindelige flåd.

Du har nok set eller prøvet bombarda flåd før. Tag en oval bombarda flåd som boble flåd med en hvid top og en rød bund, som ligger ude i vandet og hopper op og ned lige så stille. Et godt bombarda flåd til fiskeri ved kysten eller ved en Put & Take-sø. Ligeledes et stykke flåd som er enkel at bruge både for nybegyndere og for garvede fiskere.

En anden speciel flåd til bombarda er en Trout Runner Bombarda Flåd. Denne flåd til bombarda er aflang, men med en længere tyk bund og en lille, tyk top – nærmest formet som et “i”. Også et stykke flåd som er veloplagt at bruge ved Put & Take-søer eller ved kysten, uanset om man er nybegynder eller garvet fisker.

Om du er til den ene eller den anden flåd til bombarda, så kan du se de forskellige former, størrelser, design og varianter inde på www.nytgrej.dk. Her kan du finde lige netop det, du står og mangler til dine fisketure og bombarda fiskeri.