Indfatninger er en vigtig del af enhver renovering eller opfriskning af et hjem

Indfatninger er en vigtig del af enhver renovering eller opfriskning af et hjem. De bruges i overgangen mellem rammen og døren/vinduet. Indfatninger giver et fint og færdigt udseende til hjemmet. Det sikrer også, at unødigt snavs ikke samler sig i eventuelle huller og sprækker. Rengøring bliver derfor meget nemmere, når du har monteret rammer. Her hos Københavns Listefabrik forhandler de et bredt udvalg af lister/rammer. Du kan vælge mellem forskellige indfatninger med materialer, designs og farver. De har helt sikkert den perfekte stikkontakt til dit hjem.

Indfatninger til døre og vinduer er en vigtig del af ethvert hjem

Rammer til døre og vinduer er en vigtig del af ethvert hjem. De giver ikke kun støtte og struktur til døren eller vinduet, men de giver også en æstetisk appel. Hos Københavns Listefabrik tilbyder de et bredt udvalg af rammer til både døre og vinduer. Uanset om du er på udkig efter træ, metal eller glas, har de den perfekte ramme til dine behov. De tilbyder også specialfremstillede rammer, så du er sikker på, at du får den perfekte ramme til dit hjem. Besøg deres hjemmeside eller butik i dag for at gennemse deres udvalg.

Køb indfatninger til skarpe priser her

Hvis du har brug for lister i forskellige længder, kan du købe dem alle på én gang ved at klikke på den ønskede liste og derefter vælge antal og ønsket længde i dropdown-feltet ved siden af den valgte stikdåseliste. Som regel sælger de lister i størrelser fra 90 til 480 cm. Fælles for dem er dog, at længden typisk er delbar med 30 cm. Bemærk venligst, at de ved levering ikke skærer listerne til alle dine ønskede længder for dig. I stedet pakker de ALLE LÆNGDER (hvis du f.eks. bestiller 2 stk. på 180 cm, kan du få 1 stk. på 360 cm eller længere), og du skal selv skære listerne til i de længder, du har brug for. Hvis du har spørgsmål til diverse indfatninger, kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald. Så vil du indenfor kort tid få et fyldigt svar, så du med ro i maven kan handle trykt og sikkert.