Idéer til aktiviteter i det fri for hele familien

Naturen er et fantastisk sted at være sammen med familien. Her kan I opleve nye ting, få frisk luft og lave sjove aktiviteter. Her er nogle idéer til aktiviteter i det fri for hele familien:

Kanotur på Gudenåen

Gudenåen er en af Danmarks smukkeste floder. Den snor sig gennem et varieret landskab med skov, eng og åbne marker. En kanotur på Gudenåen er en skøn måde at opleve naturen på og at komme tæt på hinanden som familie.

I kan leje kanoer på flere steder langs Gudenåen. Der er ruter for alle niveauer, så I kan vælge en tur, der passer til jeres evner. Find kanoudlejning på gudenåen her.

 

Picnic i skoven eller en tur i parken

En picnic i skoven er en hyggelig måde at tilbringe en dag sammen med familien på. I kan pakke en madkurv med jeres yndlingsmad og drikkevarer og finde en hyggelig plads i skoven.

I kan også tage en tur på skovstierne, lege gemmeleg eller bare slappe af og nyde naturen.

En tur i parken er en anden god mulighed for at komme ud i naturen sammen med familien. I kan lege på legepladsen, fodre fuglene eller bare gå en tur og nyde den friske luft.

Besøg en dyrepark eller tag en overnatning i telt

En tur i dyreparken er en god måde at lære om dyr på. I kan se både danske og eksotiske dyr, og I kan måske endda komme helt tæt på dem.

En overnatning i telt er anden en sjov og uforglemmelig oplevelse for hele familien. I kan sove under åben himmel og lytte til lyden af naturen.

I kan leje et telt på en campingplads eller tage jeres eget med.

Disse er blot nogle få idéer til aktiviteter i det fri for hele familien. Der er mange andre muligheder, så I kan finde noget, der passer til jeres interesser og niveau. Så pak tasken og kom ud og nyd naturen sammen med familien!