Fa en lækker ferie sydpa

Trænger du til varme og friske himmelstrøg? Så er en tur til Frankrig måske noget for dig. Nice ligger på den franske riviera og har både et rigt kulturliv, et godt bymiljø og fede strande at byde på, så her får du lidt af alt det, du har behov for eller drømmer om. En ferie behøver ikke altid at betyde, at pengepungen skal endevendes – hvis I er klar på researche lidt, er der god mulighed for at finde billige hotelløsninger.

Hvis du gerne vil afsted men ikke kan overskue selv at skulle booke alt fra transport til hotel, kan du med fordel prøve at kigge på pakkerejser, hvor det hele er sørget for. Der findes mange forskellige pakker, så det har også betydning for prisen, og I kan selv få indflydelse på, hvor meget I vil have sørget for. Klik her for at købe en rejse til Nice.

Få indblik i den lokale kultur

Kender I ikke meget til Frankrig eller området omkring Nice specifikt? Så er det en rigtig god idé at kigge sig lidt omkring, så I kan få inspiration til, hvad I skal ud at se. Det kan være, det er maden, I gerne vil opleve – det franske køkken er kendt for dets høje kvalitet, og det er naturligvis ikke noget, I skal misse, mens I er afsted. Derfor er det måske også relevant at kigge på, om I vil have en rejse med all inclusive – eller om I hellere vil ud at opleve lokale restauranter til aften.

Ligeledes er der en rig kultur og natur, der kan opleves. I kan forhøre jer ved lokale for tips og tricks, men rejsebureauerne har oftest også idéer og forslag til ting, der skal ses og opleves, så I får noget at bruge dagene på – uanset om der er tale om single- eller familieferie.