Fordelene ved at have en ipad til fælles deling i familien

Der er efterhånden mange børn, som får en telefon i tidligere og tidligere aldre, men derfor er der stadig mange familier, som har en familie IPad. En IPad kan nemlig være super smart til at opfylde forskellige formål for forskellige familiemedlemmer.

Nemmere at indføre ”IPad tid”

Særligt mange mindre børn elsker det store udvalg af spil, som kan hentes i App Store, og det er ofte lidt sjovere at spille på en større skærm som en IPad end en telefon. Hos nogle familier kan det være, der er regler for hvornår, og hvor meget børnene må spille, og derfor gør en fælles familie IPad det nemmere at føre ”IPad tid”. Da IPad’en jo skal deles med hele familien, og kan gøre det nemmere for barnet at forstå, at de kun kan have en vis tid at spille i.

Et sted til nyheder og opskrifter lige ved hånden

En fordel for dig som forældre er, at du har et sted du kan læse nyheder på netavis lige ved hånden. Det er også et grønt tip til at afmelde reklamer og fysiske aviser, og så kan du nemt scrolle igennem diverse gratis netaviser eller abonnere på andre netaviser på IPad’en. Derudover kan den også nemt tages med i køkkenet, når der skal følges en opskrift til en ny lækkert ret.

Tage med på ture og ferier

Når tiden så står på ferie eller ture udenfor huset, så er den nem at tage med. Hvis I for eksempel kører på bilferier, kan børnene underholdes med en film eller spil bagved, og brokkerier mindskes lidt nemmere. Derudover vil I også kunne have jeres rejseoplysninger, ruter osv. med nemt på en større skærm. Den større skærm gør det også muligt at tage lidt arbejde med, hvis det er nødvendigt, hvis der skal besvares mails.