Surfmore startede med paddleboards til begyndere

Hvem vil ikke gerne surfe bare lidt mere? Måske bare lidt flere bølger eller lidt mere tid til at surfe? Sådan er vi mange der har det og sådan har stifteren af SURFMORE, Jeppe også følt.

Drømmen om at gøre sin hobby til sit arbejde blev pludselig virkelighed. Jeppe Thomsen stiftede SURFMORE i 2018 med en drøm om at gøre paddleboarding tilgængeligt for alle danskerne. De oppustelige paddleboards var nemme at starte på og samtidigt kunne man gøre dem så stabile, at alle faktisk kunne få succes på vandet efter blot nogle få ture. Retningen var dermed sat og nu var det blot et spørgsmål om at holde fokus og evnen til at formidle produkterne.

Sortimentet af SUP tilbehør udviklede sig hurtigt og blot få år efter fandtes mere end 400 forskellige produkter til vandsport. Alt fra våddragter, neopren sko og svømmeveste til surfing. Alle produkter sendes dag-til-dag. Fokus er på at levere de bedste mærker til forbrugeren, men stadig i et prisniveau hvor alle kan være med. Læs mere på Surfmore.dk.

I dag forhandles mere end 20 internationale brands

Som årene er gået, er flere mærker kommet til. Af internationale brands kan nævnes Neil Pryde som fremstiller våddragter og neopren. Hertil kommer Rip Curl, Globe, Dakine og Manera. Mere end 20 forskellige internationale brands forhandles gennem danske SURFMORE og flere kommer løbende til.

Mærkerne er nøje udvalgt. De skal give værdi og glæde til forbrugeren og samtidigt skal det være til at betale.

Du handler med danske surfere

Når du køber din nye kajakvogn, svømmevest eller balance board, så handler du med danske surfere. SURFMORE er skabt af danske surfere. Med stor viden og know-how om produkterne er webshoppen langsomt vokset og en stor del af succesen kan samtidigt tilskrives den ærlige og kompetente rådgivning. Her får man nemlig en troværdig rådgivning og svar på de spørgsmål man kunne have før investeringen i et ny sup board til familien.