Find en GPS fra Garmin hos Effektlageret

Effektlageret forhandler udstyr til fiskeri og friluftsliv. Dette har de gjort i mere end 45 år, og deres butikker er derfor pakket med et stort udvalg af kvalitetsbrands og udstyr i verdensklasse. Dette gælder både den fysiske butik i Horsens og den store webshop på www.effektlageret.dk.

Effektlageret har GPS systemer fra Garmin

GPS systemer og fishfinders er gadgets, der med garanti kan gøre din næste fisketur både sjovere og mere behagelig. Hos Effektlageret fås denne form for udstyr blandt andet fra mærket Garmin, der er verdens mest solgte brand, når det gælder forskellige former for GPS systemer. Garmin produkter forhandles i flere populære serier, der for eksempel omfatter Garmin Striker og Garmin Echomap. Du kan derfor bruge Garmin produkter til en række forskellige udendørs formål, uanset om det er til at finde vej på fjeldet med geocaching eller til at se, hvad der foregår i vandet under dig med Panoptix Livescope — en af de nyere teknologier udviklet af Garmin. Garmin bruger nemlig altid utroligt meget energi på at opdatere deres teknologier, og du får således altid det nyeste inden for søkort, kortplottere, transducere og radarer, hvis du vælger at gå med et mærke som Garmin. Netop dette brand har desuden et stort dansk supportcenter, der altid er tilgængelige, skulle du have brug for vejledning omkring et givent produkt.

Fang fisk med det fantastiske Shimano fiskegrej

Er du lystfisker med hang til godt udstyr og kvalitet i verdensklassen? Så kender du med sikkerhed Shimano fiskegrej. Shimano fiskegrej har længe været kendt for den høje kvalitet og forhandles derfor i stor stil i butikken i Hosens og på www.effektlageret.dk. Du er nemlig altid sikret et hjul, der kører rundt gnidningsfrit, og stænger, hvis snøre flyver flot gennem luften, hvis du vælger Shimano fiskegrej til din næste lystfisketur. Under udvalget af Shimano fiskegrej finder du for eksempel et Shimano Sahara FI hjul, der kan blive en trofast del af dit inventar til en yderst god pris. Netop dette hjul bruger en række af Shimanos kendte teknologier, såsom X-Ship, Hagane Gear, G-Free hus og mange flere. Find også en fiskestang som en Shimano Speedmaster DX, der er lavet i HPC100+ Nano kulfiber og biofibre, som gør den utroligt holdbar. Med en sådan fiskestang kan du kaste længere, end du troede var muligt! Når du går på opdagelse i udvalget af Shimano fiskegrej, mødes du altså af en lang række kvalitetsprodukter, der kan forøge dine chancer for en fangst! Find både udvalget af Shimano fiskegrej og Garmin GPS udstyr på www.effektlageret.dk.