Hesselagerenergi leverandør af træpiller og fyringsolie

Er du på udkig efter træpiller? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Hesselagerenergi er din leverandør af fyringsolie, RUF-briketter, brænde og træpiller på Fyn. De sælger kun træpiller og andre produkter, som de selv bruger. Af samme grund får du kun træpiller af markedets absolut højeste kvalitet, når du handler hos dem, men til gode priser. Deres træpiller er gode og har minimal slagger ved afbrænding – hvilket giver dig en bedre oplevelse, og kræver langt mindre vedligeholdelse sammenlignet med træpiller af lavere kvalitet. Samtidig er det langt bedre for miljøet at bruge træpiller af høj kvalitet frem for andre i lav kvalitet. Hesselagerenergi blev grundlagt tilbage i 2013, og deres primære forretningsområde har fra starten bestået af salg af træpiller og fyringsolie. De er leverandør for private såvel som erhvervskunder rundt i landet.

Nogle af Danmark’s bedste priser på træpiller finder du hos Hesselagerenergi

Hos Hesselagerenergi tilbyder de nogle af de mest konkurrencedygtige priser på træpiller på Fyn og i resten af Danmark. Deres lave priser er muliggjort af deres effektive virksomhedsstruktur, som kræver begrænset administration. Det betyder, at de kan give besparelserne videre til deres kunder, så de får billige træpiller året rundt. Hesselagerenergi’s træpillepriser afhænger naturligvis også af, hvilken type træpiller du vælger. De har et bredt udvalg af træpiller til rådighed, fra standard til premium kvalitet. Uanset hvad dine behov er, har de helt sikkert en pille, der passer til dig. Så hvorfor ikke give dem et forsøg i dag og se, hvor meget du kan spare? Tag kontakt til Hesselagerenergi allerede i dag!

Spar penge med træpiller fra Hesselagerenergi

Prisen på træpiller fra Hesselagerenergi er lavere end prisen på andre varmekilder. Den høje omkostningseffektivitet ved træpiller betyder, at de kan spare dig penge på din varmeregning, uanset om du bruger en gas- eller oliekedel eller et elvarmeanlæg. Faktisk kan du spare op til 70 procent af dine nuværende varmeudgifter ved at skifte til en pillekedel. Det er en betydelig besparelse, som er værd at tage med i betragtning, når du leder efter et nyt varmesystem.