Har du bad sa læs med her

Bådsæsonen er så småt ved at gå på hæld, og de fleste bådejere har taget deres båd på land allerede. Det er nu forberedelserne til næste års sæson starter. Alt skal gås efter i sømmene og skaderne skal udbedres. Man vil gerne have, at reparationerne varer så længe som muligt, og derfor kan det godt betale sig at finde nogle gode produkter.

Hvad er godt til undersiden af båden?

Når undersiden af båden skal behandles, kan du overveje at bruge cobbercoat, som er en lille genistreg i sig selv. Behandlingsmetoden er lige så let at påføre som maling, men indeholder samtidig store mængder kobberstøv, som giver din båd en fantastisk beskyttelse på undersiden.

Der er mange ting som skal vedligeholdes, når man har en båd, så man kan lige så godt gøre det ordentligt fra starten.

Mange synes det kan være helt hyggeligt at gå og gøre sin båd i stand, mens man glæder sig til foråret, hvor man igen skal ud at sejle på vandet. Men hvis man skal behandle sin båd på undersiden hver gang den er på land, kan det godt være, det bliver for meget af det gode. Derfor er det fordelagtigt at gøre det ordentligt fra starten. På den måde sparer man også penge på den lange bane.

Det er dyrt at have båd i forvejen

Det er ikke en gratis fornøjelse at have båd, og med tårnhøje brændstofpriser er det ikke ligefrem blevet billigere. Tænk derfor i at købe et produkt, som kan holde i lang tid og hvis man ovenikøbet selv kan påføre det, så undgår man for at have brug for professionel hjælp og slipper for endnu en regning. Cobbercoat er en af flere muligheder, men det er en af de bedste. Den holder længe, og så er den ovenikøbet god for miljøet.