First floor cph forhandler new yorker skydedøre og indendørs ståltrapper i flot design

First Floor CPH er kendt for at skabe unikke design baseret på stål og glas, og gennem årene har de udviklet et imponerende produktudvalg. Det spænder lige fra New Yorker skydedøre til indendørs ståltrapper, der hver især fås i et væld af forskellige afskygninger. Er du på udkig efter stålmøbler eller -inventar, der kan tage indretningen i dit hjem eller din virksomhed til nye højder, så er det bestemt værd at læse med her, hvor vi fortæller lidt mere om firmaet og deres produkter.

Få din New Yorker skydedør tilpasset dine ønsker

Besøger du hjemmesiden på firstfloorcph.dk præsenteres du dermed for en række unikke design, der fungerer i samspil med de fleste indretningsstile. Produkterne i sig selv er holdt i et enkelt, tidløst og stilfuldt design, så uanset om du kombinerer det med moderne møbler eller en særlig stil, så kan de bidrage til at skabe det helt rigtige udtryk. Et af de produkter, der nemt kan gøres til en del af indretningen, er en New Yorker skydedør, der let monteres på væggen med en af flere forskellige typer beslag. Du kan selv vælge, både hvordan din nye New Yorker skydedør skal se ud, hvilken type glas den skal have, og hvilke detaljer du foretrækker. På den måde er du sikker på at din nye skydedør kommer til at matche dine ønsker eller din vision. First Floor CPH gør nemlig deres for at sikre dig det bedst mulige produkt, uanset om du vælger en New Yorker skydedør eller en af de mange andre dørtyper, de også designer. Dette gøres naturligvis i samspil med dig, så I sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning.

Indendørs ståltrapper til alle typer hjem og kontorer

Har bygningen desuden flere etager, er det værd at overveje også at investere i en indendørs ståltrappe. Trapper har nemlig en tendens til at sluge meget af det lys, der er i rummet, og på andre måder forstyrre i rummet, men i modsætning til traditionelle materialer, så giver kombinationen af stål og glas en helt unik følelse af rummelighed. Indendørs ståltrapper er dermed det oplagte valg til både private hjem og erhvervsbygninger, hvor man foretrækker et lyst og åbent miljø. Hver enkelt trappe tilpasses naturligvis det rum, den skal installeres i, og derfor vil First Floor CPH også tage højde for dine ønsker og behov i processen. Samtidig har du også mulighed for at tilpasse såvel glastypen som en række andre detaljer, så din fremtidige indendørs ståltrappe vil matche med både møblerne og indretningsstilen.

Ønsker du at se de mange muligheder ved selvsyn? Så besøg firmaets hjemmeside på www.firstfloorcph.dk, hvor du ikke blot finder billeder af alle produkterne, men også kan læse mere om såvel materialer, designmuligheder og firmaet bag. Det kan måske gøre det nemmere for dig at vurdere, hvilken løsning der fungerer bedst for dig, så du kan tage den rigtige beslutning.