Find en upcycle it bærbar hos føniks computer

Hvis du vil gøre dit for at hjælpe miljøet, kan du vælge at investere i en genbrugt computer, der har alt det, du skal bruge. Hos Føniks Computer har de valgt at føre det smarte Upcycle it, der netop gør deres for at renovere og genbruge computere. Med en Upcycle it bærbar, vil du have en effektiv computer, der klarer alt, den skal kunne.

Vælg en miljøvenlig Upcycle it bærbar fra Føniks Computer

Vi bør gøre mere for planeten, vi bor på. I denne digitale tidsalder, kan det dog være svært at finde ud af, hvad vi skal gøre. Føniks Computer har valgt at forhandle Upcycle it bærbar, der garanterer dig en god og effektiv computer, uden at der skal bruges nye ressourcer. Med Upcycle it forsøger man at gå i fronten, når det kommer til ansvarligt ressourceforbrug. De ved, at miljøpåvirkningen begynder i de private hjem. Vælger du en Upcycle it bærbar, har du allerede gjort, hvad du kan for at undgå ressourcespild. Du kan forvente, at en Upcycle it bærbar kan være lige så effektiv som en ny computer. Der vil højest være brugstegn, der ikke har effekt på, hvordan din Upcycle it bærbar fungerer. Deres karaktersystem gør det desuden muligt for dig at vide, hvilken bærbar du skal vælge. En A har ikke tydelige tegn. B har nogle mere tydelige brugstegn, hvorimod en C har meget tydelige brugstegn, som bedst anvendes til fysisk hårde miljøer. Du kan finde et udvalg af alle tre varianter hos www.fcomputer.dk.

Undgå højt CO2 fodaftryk med en refurbished bærbar

Er du stadig ikke overbevist om, at du skal vælge en Upcycle it bærbar, så er der måske nogle statistikker, der kan overbevise dig. I EU skrottes omtrent 160.000 computere hver dag. Der anvendes næsten 190.000 liter vand til at producere en bærbar computer. Det er ca. 7 års drikkevand til en enkelt person i Danmark. Der produceres omkring 160 millioner computere i året. En ny computer har CO2 fodaftryk på 380 kg CO2, hvor en genbrugt har omkring 50 kg CO2. Forlængelsen af levetiden for en bærbar sparer 144 kg CO2 og 442 kg materielle ressourcer. En Upcycle it bærbar er med til at bringe e-affaldet, og alle de andre grimme tal, ned. Der er forskel på, hvilke modeller og mærker du finder på siden. Du kan finde en Upcycle it bærbar, der har den RAM, harddisk og processor, du er på udkig efter. Find den helt rigtige Upcycle it bærbar hos www.fcomputer.dk, så du kan være med til at gøre noget godt for miljøet.