Find både lettlopi garn silkegarn og andet kvalitetsgarn på www kreativgarn dk

KreativGarn.dk forhandler specialgarn til fornuftige priser. Fokus ligger på garn, der er godt at strikke med, men udvalget spænder bredt, sådan at du kan få fingrene i alt fra økologisk silkegarn til fairtrade-certificeret, håndfarvet garn fra Uruguay. Lettlopi garn er for eksempel populært at bruge til flotte strikkede trøjer i uld.

Lettlopi garn egner sig godt til tøj

Lettlopi garn fremstilles af 100 % islandsk uld, der egner sig til særligt godt til striktrøjer. Når islandsk Lettlopi garn bruges til striktrøjer, holdes din krop nemlig varm på en måde, der samtidig gør det nemt for den at ånde. Lettlopi garn er derfor en fantastisk garntype, der udover dette også nyder godt af islandsk ulds mange andre fordele. For eksempel bliver islandsk uld altid bare flottere med tiden, og dets vandafvisende kvaliteter gør det perfekt til det ustadige danske vejr. Lettlopi garn fås i et utal af farver og nuancer hos KreativGarn.dk. Lyse og mørke nuancer samt klare farver som Royal fuchsia eller Spring green heather ligger derfor altid klar på det store lager, der står klar til at levere din bestilling indenfor bare 1-2 hverdage. Ønsker du selv at afhente dit nye Lettlopi garn, er dette selvfølgelig også altid en mulighed i butikken i Esbjerg.

Silkegarn har mange gode egenskaber

Silkegarn er en anden produktkategori, der har vundet stor popularitet for dets lækre kvalitet. Et luksusmateriale som silkegarn er nemlig ikke bare utroligt smukt at se på, det føles også fantastisk, og så er det er – ej at forglemme – utroligt slidstærkt. Garnprodukter, der benytter sig af silke, har derfor altid været utroligt eftertragtede, hvad end der er tale om den populære silke og mohair kombination eller silkegarn af 100 % silke. Silkegarn og mohair er eksempelvis populær, fordi stilketråden går ind og gør garnet utroligt stærkt uden at gøre tråden tykkere. Silkegarn af 100 % råsilke fås blandt andet fra producenten Soft Silk. Netop denne type af garn kommer med en række fordele, der inkluderer mere end bare det spændende farveudvalg. Soft Silk silkegarn kan nemlig både holde dig varm på en vinterdag og kølig på en sommerdag, og det egner sig desuden til både børn og voksne. En dame sweater i størrelse M bruger omkring 400-500 g silkegarn, og at strikke en sådan er derfor muligt til yderst fornuftige priser, hvis du vælger at handle hos KreativGarn.dk.

Besøg den fine webshop på www.kreativgarn.dk, eller tag et smut forbi butikken i Esbjerg, hvis du ønsker at både se og røre de mange fantastiske garnprodukter.