Facadeinddækning beskytter dit hjem

Der er mange forskellige grunde til at bruge facadeinddækning. Facadedækning beskytter dit hjem ved at beklæde det med stålplader. Det benyttes for eksempel til at beskytte områder mellem vinduer og døre, hvor der ofte opstår gennemtræk. Man bruger ofte facadeinddækning mellem profilerede tagflader eller lodrette facader, som for eksempel dem, som man har i carporten. Men facadeinddækning kan også bruges ved tilbygninger eller omkring skorstenen.

Facadedækning som passer til dit hjem

Facadeinddækning er en praktisk løsning, som beskytter og vedligeholder dit hjem. Selvom det mest af alt er praktisk, så er de også designet sådan, at de kan integreres til alle typer hjem og stadig se flotte ud.

Hos ProfilMetal kan du købe moderne stålplader i flotte designs, som kan give dit hjem et elegant pift. Disse plader findes i mange forskellige designs og op til 13 forskellige farver. Få beskyttet dit hjem uden at ødelægge æstetikken med disse flotte stålplader og en god facadeinddækning.

Holdbare og vejrbestandige

Facadeinddækning skal naturligvis kunne holde til noget, så du ikke skal stå og skifte stålpladerne hvert eneste år. Produkterne hos ProfilMetal er derfor både kraftfulde og vejrbestandige, så de kan holde til de barske forhold udendørs. Køb UV-beskyttede stålplader, som også kan modstå ekstrem varme og kulde uden at tage skade. Selv i de barske vintermåneder, så holder stålpladerne deres form og funktion.

Skræddersyede stålplader

Hos ProfilMetal finder du et fast sortiment af smarte stålplader. Men hvis du ikke finder den form eller længde, som du leder efter, så kan produktet skræddersys for dig. Find en facadedækning, som passer perfekt til vinklen på dine vinduer, vægge, tag eller skorsten. Sørg for at pladen lukker tæt omkring dit hjem og sidder stabilt, hvor den skal. Du kan selv fremsende en tegning med de ønskede mål, så klarer ProfilMetal resten for dig.

Hvad koster facadedækningen?

Prisen for stålpladerne svinger meget. Det er ofte dyrere at få skræddersyet en plade, fremfor at vælge de færdiglavede løsninger. Hos ProfilMetal svinger prisen fra 125 til 262 kroner. Der er ikke mange penge at betale for god kvalitet – og dit hjem vil takke dig for det.

Du kan endda finde en gratis monteringsvejledning hos ProfilMetal, så du kan blive ekspert i, hvordan pladerne skal sættes op. Du kan selvfølgelig også få en professionel til at klare det for dig, men det er bestemt ikke umuligt at montere pladerne selv – så sparer du også lidt ekstra penge!