Få filcolana arwetta garn hos maskefabrikken

Maskefabrikken er den online garnbutik, der hjælper dig med at skabe smukke kreationer ved hjælp af garn og strikkepinde. Her finder du nemlig kvalitetsgarn såsom Filcolana Arwetta garn, der er danskproduceret og fås i mange flotte farver. Læs mere herunder om denne type af garn, samt pleje af garn fra dette mærke.

Maskefabrikken har kvalitetsgarn fra Filcolana Arwetta

Filcolana Arwetta garn er et smukt all-round garn, der oprindeligt er udviklet til at strikke børnetøj af. Dette skyldes ikke bare Filcolana Arwetta garnets slidstærke kvaliteter, men også det faktum, at garnet bare er ekstremt bløde og rart at have på kroppen. Filcolana Arwetta kan derfor også bruges til meget andet end børnetøj! Strik for eksempel gerne strømper, tørklæder, sjaler, voksenbeklædning og andet med Filcolana Arwetta og opdag, hvor lækkert denne klassiske garntype tager sig ud. Filcolana Arwetta er et 4-trådet kamgarn, som er spundet af 80% langfibret merinould og 20% nylon. Netop tilføjelsen af nylon er med til at gøre garnet både stærkt og blødt, idet dette materiale er et af de stærkeste kunstfibre. Hos Maskefabrikken finder du et stort udvalg af garn fra Filcolana. Dette moderne brand producerer en lang række kvalitetsgarn ud over garntypen Arwetta. Uldgarn, naturgarn og kunstfibergarn er altid en del af sortiment, og populære blandt mange strikkeentusiaster.

Bliv klogere på, hvad pleje af garn betyder for din strik

Efter at have brugt mange timer og lagt masser af energi i et givent strikkeprojekt, kan det være godt givet ud at undersøge mulighederne for pleje af garn. Pleje af garn består ofte af en række anbefalinger, der typisk er opgivet fra producenten på de forskellige garnnøgler. Overholder du disse anbefalinger, opstår der som regel ikke problemer såsom krymp eller lignende. Pleje af garn er derfor aldrig svært, men ofte yderst vigtigt at være opmærksom på, da man kan undgå mange uønskede uheld. Pleje af garn kan ofte gøres med noget så simpelt som en vaskemaskine. En kombination af et uldprogram og et vaskemiddel, der er velegnet til uld, kan nemlig rengøre din strik i de fleste tilfælde. Efterfølgende lader du bare det vaskede strikkeprojekt ligge fladt til tørre i en ønsket facon, hvorefter det er så godt som nyt. Pleje af garn kan dog ofte lade sig gøre ved noget så simpelt som en luftning. Hænger du tøjet ud på en kold og diset morgen, rejser de mange fibre sig nemlig fint, og du sparer derfor en vask. Et andet alternativ er en uldkam eller en uldshaver, hvis din strik bare mangler at blive frisket en smule op.

Læs mere om dine mange muligheder på www.maskefabrikken.dk, hvor du altid får fri fragt på bestillinger over 499 kr. og lynhurtig levering inden for bare 1-3 dage.