Fa tips til hvordan du indretter din stue

Er du netop flyttet ind i et nyt hus eller en ny lejlighed, har du sikkert været godt overvældet af hele flytteprocessen. Men det er for alvor nu, det sjove sker! Du skal nu falde på plads i dit nye hjem – og derfor skal du have sat dit eget præg i interiør!

Hvis du mangler inspiration til, hvordan du bedst muligt får indrettet din nye stue, kan du læse med her for forslag til designere og til indretningen.

Genopdag din stil i dit nye hjem

Når et nyt kapitel begynder, kan du se det som en oplagt mulighed for at forny din indretningsstil. Du har sikkert givet afkald på nogle møbler under flytningen, mens andre har fået lov at komme med videre. Allerede her er der sket en ændring i, hvordan du kan indrette dig. Det er også en god idé at scanne stuerummet for gode spots, og hvordan lyset falder. Har stuen en bred vindueskarm? Så udnyt den charmerende karms bredde som siddeplads ved at lægge nogle siddepuder eller et tæppe i karmen.

Har du overvejet, hvilke designstile, der tiltaler dig? Hvis Italiensk design er lige dig, kan du få Italiensk design fra Poliform.

Find dit nye yndlingsmøbel

Der er intet som at have et rum, med ét karakteristisk møbel i. Det kan måske være en stor, dåneværdig vase i køkkenet, eller den grønne bænk i foyeren. Uanset, bør din nye stue have det samme. Hos Poliform kan du finde et væld af elegante møbler, og måske står der en vidunderlig sofa og venter på at blive din.

Når du leder efter møbler, er det klart, at du skal have trætyper in mente. Hvilken farve træ går igen derhjemme? Og hvilke sorter? Find noget, der kan komplimentere dine andre møbler i hjemmet, så du får en rød tråd i hjemmet.