Fa tips til hvordan du indretter din gang

Alle mennesker, som har et sted at bo, har en gang. En gang er det første man møder, når man bliver budt ind i et hjem, og det er derfor også gangen som danner et førstehåndsindtryk af hjemmet. Er du ideløs til, hvordan du kan indrette din gang, så læs med her og få lidt inspiration.

Et sted at hænge overtøjet

Et vigtigt element i en gang er knager, hvor man kan hænge sit overtøj. Der findes mange forskellige typer: klik her for at se vores knager. Knager er et vigtigt element, fordi man både selv skal have et sted til sit overtøj, men samtidig er det også essentielt for ens kommende gæster, at de har et sted til deres ting. Knager kan fås i mange forskellige stilarter, alt efter hvilket resultat du ønsker. Hvis du er til det helt simple look, så bør du klart overveje standard sorte knager eller en knagerække. Knager kan fås både i metal, træ og plastik, så det er bare med at overveje, hvilke der vil passe bedst ind i dit hjem og den stilart, som du foretrækker.

Indret med andre pynteting

Udover knager kan du med fordel overveje at pynte din gang med andre ting. Du kan evt. købe et spejl at hænge op, så man lige en sidste gang kan se, hvordan man ser ud inden man går ud ad døren. Udover knager og spejle, så er det vigtigt med en smart løsning til sit skotøj. Her kan du både få skohylder, som står nede på jorden, eller du kan hænge kasser op, hvori du kan placere dine sko. Et godt tip til, hvordan man holder sin gang indbydende, er at undgå, at den er proppet op med en masse sko og jakker, som man ikke bruger. Hvis man gør dette, kan det se meget rodet ud.