Etiketter til hver en anledning

Elsker du også at være kreativ, så kender du helt sikkert til at have både skabe og skuffer fuld af forskellige ting, som du kan være kreativ med. Du har sikkert en bred palette af både knapper, garn, perler, stofrester, limpistoler, tuscher, maling og andre spændende sager. Men, det kan være en smule besværligt at holde orden på det hele, hvis det ligger sammenblandet i én stor skuffe. Derfor kan det være en fordel, hvis du deler det op i små kasser eller rum. På kasserne kan du påsætte små etiketter, så du ved, hvad du har i hvilke kasser. Det gør det en hel del nemmere for dig at finde rundt i alle dine mange kreative ting.

Etiketter er både praktiske og festlige

Men, etiketter kan du ikke udelukkende bruge til at organisere dine ting. Du kan også være kreativ med dine etiketter. Måske skal du holde en fest, hvor du har lavet små bordkort. Så kan du sætte en lille etiket på hvert enkelt bordkort, måske med et fint motiv eller et billede af festens hovedperson? Det kan også være, at du er på jagt efter en fin etiket til jeres postkasse. Måske skal det være med en fin tegning af jer, så man kan se, hvem der bor på adressen? Det er en langt mere kreativ løsning end de normale kedelige blokbogstaver. Faktisk er det kun din fantasi, som sætter grænser for, hvad du kan bruge etiketterne til.

Dine personlige etiketter

Og du kan nemt bestille dine helt egne og personlige etiketter. De kan være med det motiv, den skrift og i lige præcis den facon, som du gerne vil have. Du kan nemt få god hjælp til at lave dine egne flotte etiketter online, og derefter bestille dem hjem til dig – og så er de klar til brug. Rigtig god fornøjelse.