Sådan kan du få mere for pengene, hvis du skal erhverve dig en bil

At holde en bil kørende, og eje en bil kan være en dyr omgang. Særligt i Danmark hvor vi som du måske er bekendt med, har en betydelig registreringsafgift, moms, og andre afgifter der følger med i købet af en bil. Så hvis det ikke lyder som noget for dig, men du alligevel har brug for en bil i hverdagen, så bør du måske læse med i det følgende. 


Del registreringsafgiften ud over en periode med flexleasing

Hvis du er træt af de mange og store afgifter, der følger med en bil, så er det måske ganske tiltrækkende for dig, hvis særligt registreringsafgiften kan trækkes en smule ud, sådan at den betales forholdsmæssigt i løbet af din aftale med leasingselskabet. Det kan altså betyde at du kan få de mange goder ved at være indehaveren af en bil, men hvor du ikke skal punge ud til registreringsafgiften og moms, på samme måde som hvis du skulle købe bilen. Og det kan måske give mere råderum til noget andet, eller måske til en dyrere og bedre bil. 

Hvor meget du egentlig for ud af det i et mere konkret tilfælde, kan du eventuelt regne på i henhold med, hvordan en egentlig flexleasing privat aftale kan se ud. Der kan jo være detaljer, der gør gevinsten større eller mindre afhængig af din konkrete situation. Særligt bør du bide mærke i, at ved aftalens udløb vil du ofte stå til ansvar for at indfri bilens restværdi, enten ved selv at købe den eller ved at sælge den. Der er fordelen ved flexleasing dog, at den ofte vil kunne sælges på det internationale marked frem for kun det danske, da du ikke skal tilpasse prisen til den danske registreringsafgift du har undgået. Så det kan også være en overvejelse du bør inddrage i din beslutning.