En god investering til de mange børnefødselsdage – og sommerens fester

Vi ved alle, at det er dyrt at have børn. Alt koster penge – lige fra tøj og mad til fritidsaktiviteter og forkælelse. Og noget af det helt store som barn er fødselsdage. Det er dage, man kan se frem til og glæde sig til flere måneder i forvejen, og derfor er de helt specielle.

Du har derfor et ansvar for at gøre dine børns fødselsdage ekstra gode – og det kan være dyrt! 

Men heldigvis er der én investering, der efter flere fester kan vise sig at være ganske god. 


Hvem vil ikke elske at se børnene løbe til slushice maskinen?

Til mange børnefødselsdage er der behov for lidt ekstra. Det kan være et besøg af isbilen, det kan være underholdning fra en klovn, eller det kan være en slushice maskine, som også tiltrækker masser af smil og længselsfulde øjne fra de små.

De smukke farver og sjove smage, som endda kan mikses, er en fryd for børnene. Det er et paradis, og du kan være sikker på, at de vil fylde deres lille kop så mange gange, du giver dem lov.


Brug den igen og igen

Det kan dog være dyrt at leje en slush ice maskine hver gang, du har et barn, der holder fødselsdag. Derfor kan det måske svare sig, at du i stedet investerer i din egen maskine. Det sikrer, at du altid kan tilbyde lækker slushice til dine børnefødselsdage, og du kan lade de mange legekammerater låne den, så den bliver yderligere brugt.

Og husk så, at det ikke kun er til børnenes fester, at en slushice maskine er god. Den kan med den rette blanding også bruges til det voksne publikum, som også vil elske at mæske sig i de kølige, velsmagende og farverige drikke.

Og hvem vil ikke også elske den en varm sommerdag?