40 ideer til aktiviteter og faglig leg med et lykkehjul

Lykkehjulet fra IKEA er en genial måde at motivere børn i indskolingen og på mellemtrinnet. Det kan bruges til at skabe sjove og spændende aktiviteter og læring, men det kræver tid og forberedelse at lave idéer og lege til lykkehjulet. Men fortvivl ikke – nu kan du downloade en pakke med 40 idéer til aktiviteter og faglig leg med IKEA’s lykkehjul. Uanset om du vil træne forlyd, tabeller eller engelske gloser så har vi tænkt på det hele.

Hvad kan Finurlige Fifs ideer bruges til?

Har du også set dig lun på lykkehjulet fra IKEA, men ved ikke hvordan du skal få det brugt i undervisningssammenhæng? Eller synes du måske ikke at du har tid til at forberede hjulet med aktiviteter? Det kræver nemlig tid, forberedelse og plads at lave idéer, lege og læring, der kan bruges i sammenhæng med lykkehjulet. Men frygt ej, Finurlige Fif står klar til at hjælpe dig!

Lykkehjulet kan bruges til mange forskellige aktiviteter og faglig leg. I pakken får man blandt andet lege til bevægelse i kroppen, yoga, styrke og pump. Man kan også finde lege der indeholder danskfaglige gåder, og hvor børnene skal mime og gætte et udsagnsord. Der er aktiviteter, hvor børnene skal klappe stavelser, samt regnehistorier og lege med plus og minus. Der er ideer til frikvaterslege, navneordsquizzer, træning af tabeller og bøjninger af tillægsord. Der er aktiviteter, der træner at lære klokken og lege, der involverer gyserhistorier og eventyr. Der findes også engelske aktiviteter til at træne børnenes engelske ordforråd.

Som du kan se, er der mange forskellige måder at bruge et lykkehjul på – både til træning af faglige emner og til sjove aktiviteter og lege. Med vores pakke med 40 ark får du masser af ideer og inspiration til, hvordan du kan bruge lykkehjulet til både sjov og læring. Finurlige Fifs 40 ideer til aktiviteter og faglig leg med et lykkehjul er i den grad pengene værd. For kun 150 kr. får du sjove og lærerige aktiviteter og lege, som du kan bruge i undervisningen.

Motiver børnene med lykkehjulet!

Lykkehjulet fra IKEA kan være en super god idé, hvis du gerne vil motivere dine børn i indskolingen og på mellemtrinnet. Men det kræver tid og forberedelse at lave lege og aktiviteter til lykkehjulet. Vores pakke med 40 ark gør det nemt for dig at finde masser af ideer og inspiration til, hvordan du kan bruge hjulet til både sjov og faglig leg. Så hvorfor ikke downloade vores pakke og komme i gang med at lege og lære med lykkehjulet i dag!